skip to content

 

 

GroenBeker® doneert biobekers aan 'A Night in Her Shoes'

Geplaatst door GroenbekerNL (admin) op Sep 27 2012
Nieuws >>

Hoe is het om dertienjarige leeftijd door je ouders verkocht te worden en na drie jaar gered te worden en weer naar school te kunnen? Wat betekent het om op zevenjarige leeftijd door hulpverleners bevrijd te worden uit een kamertje van twee bij drie meter waar je dag in dag uit twintig klanten per dag ontvangen hebt die je misbruikten, verkachtten en uitbuitten?

BELEEF HET TIJDENS A NIGHT IN HER SHOES OP 29 SEPTEMBER IN EDE!


Het doel van de avond is om bewustwording met betrekking tot kinderhandel ten behoeve van de seksindustrie te vergroten en mensen de mogelijkheid te bieden om deel te worden van ons werk.

Er zal een live band spelen (At The Snow) in een cafésetting waar drankjes en heerlijke internationale hapjes te verkrijgen zijn. Daarbij zullen verschillende kunstenaars hun kijk op kinderhandel en vrijheid vormgeven door middel fotografie, schilderkunst, dans, muziek, poëzie en meer.

Een groot aantal van de werken wordt verkocht door middel van een stille veiling, waarvan de opbrengst naar Home of Change en de Safe Homes die we ondersteunen en opzetten gaat.
 

RESERVEER NU GRATIS VIA DE WEBSITE (WWW.HOMEOFCHANGE.NL) EN MAAK KANS OP EEN WEEKENDJE TEXEL, INCLUSIEF BOOTTOCHT, EEN LEUKE FOTOSHOOT EN ANDERE LEUKE PRIJZEN!

Uiteraard ben je ook zonder reservering van harte welkom, maar dan mis je sowieso de boot ;).


Gezien de omstandigheid waarin deze kinderen leven, is het verstandig om even te bedenken of deze avond geschikt is voor uw kinderen.
Adviesleeftijd: 12 jaar en ouder

 

GroenBeker/ Eco-Concepts helpt Home of Change met een donatie van € 210,- in de vorm van duurzame producten (o.a. biobekers) voor dit evenement.
 

 

Laatst vernieuwd: Sep 27 2012 om 9:06 PM

Terug